Juli 13, 2020

Ciremai

Ciremai

Gurat carita ti Nagri Talaga Manggung
diimpleng, dilebah-lebah,
horéng da geus kitu kuduna,
kiwari lain bihari
lain mangsa lain pangeusi
karaton sisilih beton
tapi ngan hiji nu jadi saksi
ti bi hari tug ka kiwari
Ciremai
nyamunikeun carita
guareun seuweu siwi
Nyi Rambut Kasih

Cigugur, 13 Mei 2010

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *