Ilubiung Wikipédia Basa Sunda di Konferénsi Wiki Nusantara 2019

ku Ilham Nurwansah Tanggal 27-28 April 2019 ka tompérnakeun téh digelar hiji kagiatan nu kawilang rongkah keur para Wikipédiawan sa-Nusantara mah. Jejerna Wiki Nusantara 2019, lumangsung di Yogyakarta. Ieu mangrupa alpukah munggarn Wikimédia Indonesia pikeun ngariungkeun sakabéh sukarélalwan proyék Wiki. Ari Wikmédia mangrupa pakumpulan nirlaba nu ngalaksanakeun rupa-rupa kagiatan sukaréla widang élmu pangaweruh jeung komunitas....